top of page

About Us

Nassau is een jong fietsmerk dat wordt geproduceerd voor Denver in Italië (Alete Group).  Deze fabrieken die onze e-bikes en gewone fietsen maken zijn al wel jarenlang bezig met fietsproductie. Nassau fietsen zijn dan ook prima gebouwde, degelijke en betrouwbare (elektrische) fietsen waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Je vindt Nassau fietsen niet bij de vakhandel, maar je krijgt wel de garantie en service die een fietsenmaker geeft. De fabrikanten van de Nassau fietsen hebben hierover afspraken gemaakt met erkende serviceverleners die de fietsen zo mogelijk bij u thuis komen repareren.

Our Bikes

Nassau fietsen worden grotendeels afgemonteerd thuis afgeleverd in een doos. U hoeft slechts de verpakking te verwijderen, de trappers te monteren en het stuur en zadel op de gewenste hoogte af te stellen. Met behulp van onze online handleidingen is dat niet moeilijk en kun je binnen een kwartiertje beginnen aan je eerste fietstocht.

We raden je aan de accu de eerste paar keer (bijna) leeg te rijden en daarna minimaal 8 uur op te laden. Nadat je dit in de loop der weken een stuk of 4 keer hebt gedaan heeft de accu zijn maximale opslagcapaciteit bereikt en kun je de accu ook tussentijds opladen zonder dat dit veel ten koste gaat van de actieradius. Na die eerste 4 keer is het verstandig de accu nooit langer dan 6 tot 8 uur op te laden. De accu kan het beste bij kamertemperatuur worden opgeslagen en geladen.

bottom of page